Dit is Scentsright

Vast zitten aan een standaard geurtje is niet meer van deze tijd, zeker nu het variëren tussen parfums nooit zo makkelijk is geweest. Stap uit je comfortzone, probeer iets nieuws, Scentsright helpt je op weg. 

Co-founder of Scentsright

Goed ruiken is essentieel voor je verzorging. Hierbij helpt het niet dat veel luchtjes minder betaalbaar zijn dan andere, daarom bieden wij niet alleen een flexibel maar ook een voordelige oplossing

Co-founder of Scentsright

Wij zijn vernieuwing, ontwikkeling & verbreding... wij zijn Scentsright.

Scentsright is ontstaan uit de frustratie van een van zijn oprichters, die het maar niks vond om veel te betalen voor een luchtje en daar vervolgens maanden aan vast te zitten. Samen met zijn goede vriend is hij opzoek gegaan naar een oplossing.
Die oplossing vonden ze in Scentsright.

Met Scentsright willen we iedereen helpen die tegen het zelfde probleem aanloopt, en meer. Ons doel is dat jij altijd kunt genieten van premium geurtjes tegen een betaalbare prijs. Wij geloven dat iedereen het recht heeft om lekker te ruiken.

Onze missie

Jij moet kunnen genieten van premium parfum zonder te veel te betalen!

Onze drijfveer

Het streven naar verandering, omdat buiten de comfortzone meer te halen is

Onze belofte

Wij leveren alleen de beste kwaliteit en zullen niet stoppen totdat jij tevreden bent.

Onze vibe

Wij dromen groot en verwachten hetzelfde van jou

FAQ

Most frequent questions and answers

Waarom €60 betalen voor 1 parfum van 50 ml als je er voor de zelfde prijs 5 kan krijgen?1 (alle parfums komen in een 10ml verstuiver en travelcase!)

Alle parfums zijn 100% authentiek. 

Er zit 10 ml parfum in de verstuiver, precies genoeg om het geurtje een hele maand uit te proberen.

Wij streven er naar alle pakketjes te verzenden in 1 tot 3 werkdagen!

Op onze werkplek staat veiligheid, voorzichtigheid en hygiëne boven aan. Alle pakketten worden zorgvuldig  klaar gemaakt en verzonden met de nodige maatregelen om de veiligheid en hygiëne te waarbergen.

Scroll naar top